6913 0555 / 8689 8972

Brunhøjvej 5, 8680 Ry

by_grafik_top_skilteiry

Biler

Din bil bliver set af mange mennesker i trafikken, så hvorfor ikke bruge den oplagte reklameplads til at reklamere for dit firma. En lille reklame, anbragt på den rette plads på bilen, kan gøre en stor forskel og gøre at bilen og i sidste ende dit firma kommer bliver set. Du kan også vælge at få hele bilen pakket ind i folie. Vi løser begge dele. Også når det gælder bilreklamer der det super vigtigt at få lavet et godt design, som holder ”hele vejen” rundt om bilen.

Visit Skanderborg

Visit Skanderborg

Visit Skanderborg ønskede at få deres nye firmabil dekoreret på en utraditionel måde. Ikke med store billeder, men noget grafik der symboliserede turistområdet Søhøjlandet dejlige natur. Skilte i Ry valgte at lave det hele i en grafisk udformning.
Som det ses på billedet, var det til stor tilfredshed for Turistchef Marianne Purup og personale.


Isofilm

Isofilm

Morten Schultz er indehaver af ISOfilm og arbejder hver dag med spændende video projekter i samarbejde med sine gode kolleger. Morten ønskede at få sine firmabiler dekoreret, så de repræsenterede firmaet, når de kommer rundt i landet på optagelser.
“Skilte i Ry klarede opgaven til UG, specielt den store pil på taget af bilerne er jeg lidt vild med” smiler Morten Schultz.


Topp Tømrer

Topp Tømrer

TOPP tømrer og snedker firma, var nystartet da de kontaktede Skilte i Ry. Opgaven bestod i at designe et logo og dekorere firmabilen, på en enkel og økonomisk måde.
Begge dele blev udført til fast pris og leveringsdato.